O Bali detox centru

U prijatnom egzotičnom ambijentu, u samom centru Beograda nalazi se centar za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma po davnašnjem receptu Nikole Tesle, a od skoro po life style-u najglamuroznijih holivudskih zvezda.

U Skadarliji broj 9, nalazi se prvi Bali Detox Centar za detoksikaciju i opuštanje.

Ambijent egzotičnog indonežanskog ostrva odmah će Vas podsetiti na bezbrižne letnje dane, izležavanje u hladovini, miris morske vode i najprijatnije zrake sunčevog zalaska.

Specijalnost Bali Detox centra je čišćenje organizma preko stopala. Stopala se često nazivaju i „drugim srcem“, pošto se na svakom nalazi više od 70 akupunkturnih tačaka, kao i hiljade nervnih završetaka koji su povezani sa mozgom srcem i drugim organima.

Pored toga, na stopalima je 4000 pora, što omogućava lako i praktično izbacivanje štetnih materija iz organizma pomoću vode i nisko frenkventne struje.

U sklopu usluga koje pruža Bali Detox centar su i razni vidovi masaža: Bali detox masaža, Relax masaža, Ayurvedska masažaAnti stress masaža, Sportska masaža, Masaža vulkanskim kamenjemMasaža glave i lica, Yoga masaža, Fitnes masaža,  Anticelulit masaža, Terapeutska masaža i Masaža stopala (refleksologija).

O centru
4.7 (93.57%) 56 ocena[e]