Dobrodošli u Bali DETOX & SPA Massage Centar

Centar za profesionalnu masažu, detoksikaciju i relaksaciju organizma

 

Profesionalne masaže

Izaberi profesionalnu masažu skrojenu samo po tvojoj meri

 

Detoksikacija organizma

Detoksikacija organizma po najnovijim svetskim standardima u srcu Beograda

 

Tretmani lica

Za vaše lice pripremili smo specijalne tretmane

15 godina Vama na usluzi

Bali DETOX centar

Saznajte više
Pratimo svetske trendove

Bali SPA masaža

Saznajte više

Masaže

Ukoliko ste umorni od stresa i napornog rada, imate neku povredu, bol u mišićima ili leđima, ili Vam profesionalna masaža jednostavno prija i želite da se opustite na pravi način, Bali DETOX Centar i Bali SPA masaža centar pomoći će Vam da se Vaš organizam ponovo napuni neophodnom energijom potrebnom za svakodnevnicu koja Vas očekuje ako živite u jednom velikom gradu kao što je Beograd.

Masaža se praktikuje hiljadama godina širom sveta i postoji više stilova koje koriste terapeuti za masažu. U naša dva salona za masažu koja su pozicionirana u neposrednoj blizini u centru Beograda na raspolaganju Vam je 12 različitih masaža skrojenih po meri Vaših potreba i želja u trajanju od 30 do 90 minuta.

Masaža Beograd
Detoksikacija organizma Beograd

Detoksikacija organizma

Kako živimo u veoma zagadjenom okruženju, različiti toksini se akumuliraju u našem telu, a da mi toga nismo svesni, tako da nam se narušava vitalnost, koju smo nekada posedovali.

Veoma je važno da redovno vršimo detoksikaciju našeg tela!

Jonskom detoksikacijom možemo otkloniti toksine i oporaviti naše telo tako što aktiviramo tkiva, podižemo imuni sistem, sprečavamo virusne infekcije i pospešujemo mentalno zdravlje. Neophodno je detoksikovati organizam i na taj način održavati zdravlje.

U Bali Detox centru u Beogradu za tretman detoksikacije organizma koristimo mikro električne talase i to je poslednji tehnološki izum za detoksikaciju, koji ne zahteva konzumiranje lekova i operacije. To je brz i siguran način za prirodnu detoksikaciju.

Tretmani lica

Vaše lice izgleda umorno, ispijeno i staro. Ne zaslužujete to. Vi zaslužujete profesionalan tretman lica koji će vratiti svežinu, jedrinu i mladalačku punoću Vaše kože. Naši tretmani lica su veoma prijatni, pa osim što će učiniti da izgledate mlađe, učiniće i da se tako osećate, jer različite tehnike tretmana lica koje primenjuju naši terapeuti oslobađaju od stresa i napetosti. Tretmani lica hidriraju, učvršćuju, jačaju elastičnost i tonus kože i na taj način je podmlađuju.

Tretmani lica prilagođeni su svim tipovima kože, nezavisno od uzrasta i namenjeni su kako damama tako i muškarcima. Nakon tretmana Vaše lice će zablistati novim sjajem i enegrijom, a Vi ćete biti zadovoljni svojim mladalačkim izgledom, a svakako će to primetiti i Vaše okruženje.

Tretmani lica Beograd
Odvikavanje od pušenja Beograd

Odvikavanje od pušenja

Prateći najnovije trendove i tehnologiju koja se primenjuje kod tretmana odvikavanja od pušenja, pronašli smo način da pomognemo svima koji žele da se reše te loše navike i ostave cigarete zauvek i to potpuno bezbolno, bez ikakvih kontra-efekata, nervoze, stresa i dodatne kilaže.

Naš laserski tretman radi po LaserCare metodi koja je najnaprednija i najkompletnija kao tretman odvikavanja od pušenja.

Tertman odvikavanja od pušenja laserom radi na principu stimulacije endorfina pomoću snopa laserskog svetla. Podizanje nivoa endorfina u telu dovodi do gubitka fizičke želje za pušenjem. Endorfin je poznat i kao hormon sreće, pomaže zarastanje rana i popravlja raspoloženje.

Terapija kiseonikom

Trend udisanja čistog kiseonika je apsolutni hit na Zapadu. Poklonici zdravog života, a među njima su i vodeća imena svetskog džet-seta svakodnevno dodatno konzumiraju kiseonik, a naročito u situaciji kada je svetom zavladala pandemija izazvana Corona virusom!

U svetu su popularni barovi gde se umesto alkohola i cigareta propagira zdrav život, te će vas ponuditi dozom kiseonika za povećanje energije i koncentracije.

Samo za vas u srcu Beograda, Bali Detox centar je obezbedio ono što je već dostupno građanima Pariza, Njujorka, Milana, Londona…

Terapija kiseonikom Beograd