Bavimo se i obrazovanjem odraslih lica, stvaranjem kadrova za kozmetičku, terapeutsku i sportsku masažu.

OSNOVNI KURS:

  • relaks masaža,
  • anticelulit masaža,
  • sportska masaža,
  • antistres masaža,
  • akupresurna masa lica i glave,
  • masaža stopala.

Osnovni kurs obuhvata usvajanje teorijskog i praktičnog znanja i veština u trajanju od četiri nedelje dva puta nedeljno po četiri sata, sa fondom časova od minimum 32 sata mesečno (potreba za dopunskim časovima i vežbanjem se naknadno ne naplaćuje). U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama anatomije i fiziologije, dejstvom masaže na ljudski organizam, indikacijama i kontraindikacijama. Usvajaju se različite tehnike već pomenutih masaža.

Cena osnovnog kursa je 300 eura.

VIŠI KURS:

Viši kurs obuhvata usvajanje tehnika masaže vulkanskim kamenjem, fito terapija, limfnu drenažu, spa tretmane tela (pilinzi, pakovanja, rituali pripremanja preparata i prostorije), tretmane mršavljenja i masaže reoblikovanja tela. Obuka traje 4 nedelje dva puta nedeljno po četiri sata. Teorijski deo obuhvata preparate (sastav, delovanje i primenu), indikacije i kontraindikacije, održavanje rekvizita (vulkansko kamenje, vrećice za fito terapiju).

Cena višeg kursa je 200 eura.

Na kraju obuke vrši se testiranje znanja i usvojenih veština ručne masaže. Polaznik dobija priliku da se oproba u svojoj prvoj profesionalnoj masaži, kao i mogucnost stalnog zaposlenja.

Ono što nas izdvaja od ostalih škola za masažu jeste da su časovi individualni i da se mogu raditi svakodnevno tako da polaznik moze završiti obuku za 7 do 10 dana u zavisnosti od početnog znanja, talenta itd…

Za sve detaljne informacije možete pozvati na tel: 381 65 99 66 654

Ocena: 4.3/5