Skip to main content

Najčešće postavljana pitanja i odgovori – FAQ

Kako mogu da zakažem termin?

Najbrže i najlakše ćete zakazati termin ako nas pozovete na br. telefona:

011 33 40 606, 065 66 65 654 – Bali massage, Skadarska 1.

011 32 46 105, 065 66 55 654 – Bali detox centar, Skadarska 9.

Ako ipak niste u mogućnosti da nas pozovete, možete nam pisati na Viber, Whats Up, Instagram ili na mail  [email protected] ili [email protected].

Koliko ranije je potrebno da zakažem termin?

Zakazivanje tretmana je najbolje 3-4 dana ranije, kako biste bukirali svoj tretman u željeno vreme, ali uvek mozete pozvati i proveriti dostupnost i na dan kad bi zeleli da dodjete.

Da li ću dobiti obaveštenje o potvrdi zakazanog termina?

Pored potvrde o zakazanom terminu, dobićete sms podsetnik na dan zakazanog tretmana. Ukoliko vam ne stigne podsetnik, molimo Vas da nas pozovete na navedene brojeve tel.

Kako mogu da promenim ili otkažem termin?

Ukoliko ste iz bilo kog razloga sprečeni da dođete, molimo vas da nas pozovete ili pošaljete poruku jedan dan ranije, kako bismo otkazali vaš termin i mogli da ga ustupimo nekom drugom.

Ukoliko u međuvremenu odlučite da promenite termin, dovoljno je da nas pozovete i dogovorite se za novi termin.

Koji su načini plaćanja?

Placanje mozete izvrsiti kešom, kreditnom karticom, preko naloga za uplatu ili fakture za firmu. 

Kako da  nekom da poklonim masažu ili odredjeni tretman?

Za vaše drage osobe, prijatelje ili poslovne partnere pripremili smo poklon vaučere. Vaučer može biti određeni tretman, paket tretmana ili vaučer na određen iznos (vrednosni vaučer).

Sve iz nase ponude može biti i poklon vaučer.  Vaučer je najbolje poručiti preko naše online prodavnice https://www.balidetox.com/prodavnica/  gde možete i direktno platiti katicom ili formi za poručivanje. Za Bali detox centar na linku https://www.balidetox.com/bali-detox-poklon-vaucer/ ili za Bali SPA massage na ovom linku https://www.balidetox.com/bali-spa-massage-poklon-vaucer/

Kako da izaberem odgovarajući tretman?

Naš tim vam je raspolaganju za sve informacije i savetovanje u odabiru najbolje usluge za vas. Takodje prilikom dolaska, potrebno je popuniti konsulatciju koja će dodatno olakšati izbor tretmana.

Da li su osobe koje rade u centru obučene za tretmane?

U našim centrima rade profesionalni fizioterapeuti i maseri sa višegodišnjim iskustvom.

Da li je potrebna neka priprema pre masaže?

Nije potrebna nikakva dodatna priprema.

  • Istuširajte se ali izbegavajte nanošenje kreme ili mleka za telo
  • Skinite nakit pre tretmana
  • Odlazak kod frizera zakažite nakon, a ne pre masaže
  • Isključite mobilni telefon
  • Budite tačni
  • Ako dolazite prvi put, pojavite se bar 10-ak minuta ranije

Koliko je često potrebna masaža?

Ukoliko se masaža sprovodi u terapijske svrhe, potrebno je uraditi seriju od 5-10 tretmana, koji se održavaju jednom dnevno ili svaki drugi dan. Ako želite masažu da sprovodite u preventivne svrhe, možete raditi jednom nedeljno ili kad osetite potrebu.

Da li mogu da jedem pre masaže?

Preporučljivo je masažu raditi najranije jedan sat nakon obroka.

Da li mogu da radim masažu ako imam proširene vene i ispucale kapilare?

Ne preporučuje se intezivna masaža. Lagana masaža okolnog područja oko proširenih vena podstiče cirkulaciju. Na taj način se otklanja osećaj težine u nogama i poboljšava tonus kože.

Da li se masaža preporučuje trudnicama?

Prva tri meseca se ne preporučuje masaža zbog velikih hormonskih promena kod trudnice. Nakon toga, masaža je izuzetno korisna i preporučljiva za trudnice. Masaža je prilagođena za trudnice i izvodi se u odgovarajućem položaju, tako što trudnica leži na boku, kako bi joj bilo ugodno tokom tretmana.  Svakako bi najbolje bilo da se pre masaže konsultuje sa odabranim lekarom ili ginekologom.

Šta ukoliko dođem našminkana na tretman?

Nema nikakavih problema. Pre svakog tretmana lica, vašu kožu ćemo detaljno očistiti i pripremiti za tretman.

Kada su efekti anticelulit masaže vidljivi i koliko je potrebno tretmana?

Poželjno je uraditi najmanje jednu seriju od 10 tretmana. Nakon prvog tretmana se oseti olakšanje u nogama, u vidu poboljšanja cirkulacije i tonusa koze. Vidljivi efekti se pojavljuju nakon 7-8 tretman. Stepen poboljšanja je individualan i ne može da se generalizuje.

Koje ulje se primenjuje kod anticelulit masaže?

Anticelulit masaža se izvodi uz pomoć specijalnog ulja, koje uključuje esencijalna ulja ruzmarina, geranijuma, bršljana i limunove trave.

Da li se nakon tretmana možemo vratiti svakodnevnim aktivnostima?

Apsolutno! Nakon tretmana ste spremni da se vratite svojoj dnevnoj rutini. 

Zašto da ostavim recenziju (utisak) o salonu?

Želimo da svaki naš korisnik uživa u svom tretmanu. Ukoliko podelite vaše utiske, drugi mogu da iskoriste vaše iskustvo pri odabiru tretmana, a salon dobija dragocenu povratnu informaciju kako bi dodatno poboljšali svoju uslugu. To je odličan način da pohvalite salon i zaposlenog ili da nam date sugestiju.

Kako da ostavim recenziju?

Da bi ste ostavili recenziju na usluge koje ste koristili u našim salonima, potrebno je da budete registrovani korisnik sajta balidetox.com, kliknete na uslugu koju ste koristili ili za koju ste kupili poklon vaučer i ostavite Vašu recenziju. Utisak ili recenziju možete ostaviti i na našem Google Business profilu (Google mape), Facebook ili Instagram stranici.