Skip to main content

Ako želite da na zdrav i potpuno prirodan način uklonite bore, vratite koži svežinu, jedrinu i mladalačku punoću, izaberite ovaj tretman.

Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Nažalost, sa godinama ona se troši, koža lica stari i stvaraju se bore. Suština tretmana sa hijaluronom je da nadoknadi količinu hijeluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje.

Zbog svoje sposobnosti da vezuje i do 500 molekula vode, hijaluron, koži vraća elastičnost, hidriranost i mladalačku svežinu.

Treba znati i to da kada se koža jednom tretira hijaluronom, ona sporije stari. Dodatnu popularnost ovom tretmanu daje vest da nema starosnog ograničenja, može se upotrebljavati već od momenta kada se pojave prve bore. Hijaluron je prirodna supstanca i najbolja alternative estetskoj hirurgiji.

Tretman hijaluronom je namenjen za sve tipove kože kao i za sve uzraste. Prednosti ovog tretmana su poboljšana elastičnost kože, podsticanje stvaranja kolagena, hidriranost i ishranjenost kože. Blistava koža za kratko vreme, a na potpuno bezbedan način.

Ocena: 4.4/5

Ostali tretmani lica