Skip to main content

O terapiji kiseonikom

U Bali Detox centru pridružićete se trendu udisanja kiseonika koji je apsolutni hit na Zapadu.

Poklonici zdravog života, a među njima su i vodeća imena svetskog džet seta svakodnevno dodatno konzumiraju kiseonik!

U svetu su popularni barovi gde se umesto alkohola i cigareta propagira zdrav život, te će vas ponuditi dozom kiseonika za povećanje energije i koncentracije.

Samo za vas u srcu Beograda, Bali Detox centar je obezbedio ono što je već dostupno građanima Pariza, Njujorka, Milana, Londona…

Pomoću koncentratora kiseonika za 20 minuta povratićete mentalnu i fizičku snagu i osveženi zakoračiti u sve stresniji svet oko nas! Dodatno unošenje kiseonika u organizam na ovaj način doprinosi boljoj razgradnji štetnih materija koje nastaju kao posledica lošeg metabolizma (prometa materija), kao i povećanju energetskih sposobnosti organizma.

Jedan tretman aplikacije kiseonika je veoma značajan i može doprineti akutnoj detoksikaciji organizma. Međutim, da bi efekat bio potpun i dugotrajniji preporučuje se redovno unošenje kiseonika u periodu od desetak dana, a kasnije kad god se oseti pad imuniteta i energije.

terapija-kiseonikom-beograd-bali-detox
udisanje čistog kiseonika u beogradu

Kiseonik u kozmetici

Kiseonik razlaže stare ćelije i regeneriše potkožno ćelijsko tkivo, usled čega se ispravljaju bore na licu i vratu, nestaje dupli podbradak i smanjuju „kesice“ ispod očiju, a koža postaje glatka i jedra, zahvaljujući stimulaciji ćelijskog metabolizma. Madona, Nikol Kidmen, Kortni Koks, Sindi Kraford i Kristi Tarlington koriste maske na bazi kiseonika i svakodnevno udišu čist kiseonik u svojim centrima za detoksikaciju.

I Bali Detox centar je preuzeo iskustva istraživača koja su pokazala da starenjem, nivo kiseonika u koži opada, zbog čega ćelije teže izlaze na kraj s otrovima i sporije se obnavljaju. Preuzeli smo brigu o vašem zdravlju i lepoti, a vaše je da samo prošetate do nas i sebi posvetite 20 minuta dnevno.

Ocena: 4.2/5