Skip to main content

Čitajte naš BLOG

Upoznajte se bolje sa nama i onim što radimo

oslobadjanje-od-celulita
Priče iz Balija

Korak po korak do TRAJNOG oslobođanja od celulita!

Stiglo nam je proleće i donelo lepo raspoloženje, ali i podsećanje da je vreme da se rešimo celulita! Momenat da se obuku kratke haljine, uskoči u bikini doći će veoma brzo i sigurno niko od nas ne želi da na svojim nogama ugleda onu, dobro poznatu „pomorandžinu koru“. Svi znamo da noge nisu jedino mesto na telu koje pogađa celulit…
29/03/2024
Refleksologija
Priče iz Balija

Šta je REFLEKSOLOGIJA i kako utiče na zdravlje?

Refleksologija funkcioniše na utemeljenom verovanju da različite tačke na stopalima, rukama i ušima odgovaraju određenim organima, žlezdama i sistemima u telu. Stimulisanjem ovih refleksnih tačaka tehnikama masaže i pritiska, refleksolozi imaju za cilj da podstaknu prirodno lečenje i ravnotežu u telu
26/02/2024
Kako masaža podstiče detoksikaciju
Priče iz Balija

Kako masaža podstiče detoksikaciju?

U modernoj eri, naša tela se suočavaju sa sve većim napadom zagađivača i toksina iz životne sredine. Akumulacija ovih supstanci može doprineti nizu zdravstvenih problema, od umora do hroničnih stanja. Isceljujući dodir masaže osim što podstiče relaksaciju, igra ključnu ulogu u aktiviranju prirodnih procesa detoksikacije tela.
02/02/2024
Masaža leđa kao lek
Priče iz Balija

MASAŽA LEĐA kao lek kod UPORNIH BOLOVA

Uporan, tup i neprekidan bol u leđnom delu spada u jedan od najčešćih ometajućih faktora naše svakodnevnice. Bol u leđima se sa razlogom zove bolest modernog doba. Naime, dugotrajno sedenje, neaktivnost, loše držanje tela...samo su neki od uzroka bola u leđima.
28/10/2023
Predlozi za uspešan LETNJI DETOX
Priče iz Balija

Predlozi za uspešan LETNJI DETOX

Leto je uveliko u toku i ako još uvek niste, vreme je da iskoristite ovo godišnje doba i uradite nešto zaista korisno za svoj organizam. Naime, reč detoks postala je popularna poslednjih godina, a zapravo objedinjuje sve težnje i napore da oslobodimo organizam od štetnih materija.
21/08/2023

Poručite Bali Detox & SPA Massage poklon vaučer: