Skip to main content
Kategorija

Priče iz Balija

Predlozi za uspešan LETNJI DETOX
Priče iz Balija

Predlozi za uspešan LETNJI DETOX

Leto je uveliko u toku i ako još uvek niste, vreme je da iskoristite ovo godišnje doba i uradite nešto zaista korisno za svoj organizam. Naime, reč detoks postala je popularna poslednjih godina, a zapravo objedinjuje sve težnje i napore da oslobodimo organizam od štetnih materija.
21/08/2023
MASAŽA KAO SREDSVO ZA UMANJENJE BOLA
Priče iz Balija

MASAŽA KAO SREDSTVO ZA UMANJENJE BOLA

Masaža od svog postanka podrazumeva tehnike koje dovode do smanjenja napetosti i bola u određenim delovima tela. Međutim, masaža kao tehnika za umanjenje ili potpuno otklanjanje bola tema je i dan danas, jer se svakodnevno dolazi do novih otkrića.
31/07/2023
Kako pripremiti kožu za vrele letnje dane?
Priče iz Balija

Kako pripremiti kožu za vrele letnje dane?

Kako temperature polako rastu, ushićenje zbog letnjih dana koji nam dolaze je sve prisutnije. Važno je da vas podsetimo da adekvatna nega i priprema kože za visoke temperature može u velikoj meri sprečiti ozbiljne probleme. Prateći ovih nekoliko jednostavnih koraka u nastavku teksta možete napraviti značajnu razliku u zaštiti kože i očuvanju mladolikog izgleda.
29/05/2023
Poklon vaučer – SVE ŠTO TREBA DA ZNATE
Priče iz Balija

Poklon vaučer – SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

Nije tajna da je POKLON VAUČER postao jedan od 3 najpopularnija poklona. Taj podatak ne čudi s obzirom da je to jedan od rethih poklona kome se obraduju baš svi, jedan od retkih poklona koji odgovara i ženama i muškarcima, i mlađim i starijim osobama...jedan od retkih poklona koji je prikladan u svakoj prilici.
01/03/2023
3 sasvim drugačija novogodišnja poklona
Priče iz Balija

3 sasvim drugačija NOVOGODIŠNJA POKLONA

Baš u ovom periodu godine imamo i najizraženiju potrebu da onima koji su to zaslužili stavimo do znanja koliko su nam bitni, koliko ih cenimo, volimo i poštujemo... To je isti onaj momenat kada satima, danima... stojite zamišljeni pred pitanjem – šta pokloniti dragim ljudima za Novu godinu...
23/12/2022
Masaža Bali Detox Beograd
Priče iz Balija

Zašto da odaberete Bali Detox Centar?

Bali Detox centar je jedan od najpoznatijih centara za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma u samom srcu grada. Zavređuje pažnju velikog broja beograđana, ali i turista još od svog osnivanja. Izdvojio se kvalitetom usluge, jedinstvenim ambijentom, te autentičnom primenom najnovijih svetskih trendova u oblasti očuvanja zdravlja.
03/10/2022