Skip to main content
Kategorija

Priče iz Balija

Refleksologija
Priče iz Balija

Šta je REFLEKSOLOGIJA i kako utiče na zdravlje?

Refleksologija funkcioniše na utemeljenom verovanju da različite tačke na stopalima, rukama i ušima odgovaraju određenim organima, žlezdama i sistemima u telu. Stimulisanjem ovih refleksnih tačaka tehnikama masaže i pritiska, refleksolozi imaju za cilj da podstaknu prirodno lečenje i ravnotežu u telu
26/02/2024
Kako masaža podstiče detoksikaciju
Priče iz Balija

Kako masaža podstiče detoksikaciju?

U modernoj eri, naša tela se suočavaju sa sve većim napadom zagađivača i toksina iz životne sredine. Akumulacija ovih supstanci može doprineti nizu zdravstvenih problema, od umora do hroničnih stanja. Isceljujući dodir masaže osim što podstiče relaksaciju, igra ključnu ulogu u aktiviranju prirodnih procesa detoksikacije tela.
02/02/2024
Masaža leđa kao lek
Priče iz Balija

MASAŽA LEĐA kao lek kod UPORNIH BOLOVA

Uporan, tup i neprekidan bol u leđnom delu spada u jedan od najčešćih ometajućih faktora naše svakodnevnice. Bol u leđima se sa razlogom zove bolest modernog doba. Naime, dugotrajno sedenje, neaktivnost, loše držanje tela...samo su neki od uzroka bola u leđima.
28/10/2023
Predlozi za uspešan LETNJI DETOX
Priče iz Balija

Predlozi za uspešan LETNJI DETOX

Leto je uveliko u toku i ako još uvek niste, vreme je da iskoristite ovo godišnje doba i uradite nešto zaista korisno za svoj organizam. Naime, reč detoks postala je popularna poslednjih godina, a zapravo objedinjuje sve težnje i napore da oslobodimo organizam od štetnih materija.
21/08/2023
MASAŽA KAO SREDSVO ZA UMANJENJE BOLA
Priče iz Balija

MASAŽA KAO SREDSTVO ZA UMANJENJE BOLA

Masaža od svog postanka podrazumeva tehnike koje dovode do smanjenja napetosti i bola u određenim delovima tela. Međutim, masaža kao tehnika za umanjenje ili potpuno otklanjanje bola tema je i dan danas, jer se svakodnevno dolazi do novih otkrića.
31/07/2023
Kako pripremiti kožu za vrele letnje dane?
Priče iz Balija

Kako pripremiti kožu za vrele letnje dane?

Kako temperature polako rastu, ushićenje zbog letnjih dana koji nam dolaze je sve prisutnije. Važno je da vas podsetimo da adekvatna nega i priprema kože za visoke temperature može u velikoj meri sprečiti ozbiljne probleme. Prateći ovih nekoliko jednostavnih koraka u nastavku teksta možete napraviti značajnu razliku u zaštiti kože i očuvanju mladolikog izgleda.
29/05/2023