Skip to main content

Poklon vaučer

Pažljivo odabran poklon usrećuje i onog koji ga poklanja i onog kome je namenjen. Znamo koliko je teško odabrati pravi poklon, naročito ako se radi o osobi koju ne poznajete dovoljno, pa ne znate da li ćete pogoditi njen ukus, te ono što bi joj se svidelo.

Zbog toga smo odlučili da vam ponudimo mogućnost kupovine POKLON VAUČERA.

poklon vauceri beogradSve iz naše ponude može biti deo poklon vaučera. Vaše je da pogledate šta nudimo, odaberete shodno količini novca koji želite da izdvojite i pozovete nas na telefon ili naručite vaučer putem forme za poručivanje vaučera u jednom od naših salona koji su Vam na raspolaganju.

Izbeći ćete gužve i dileme, jer sa ovakvim poklonom nema greške. Bilo da kupujete poklon mlađoj ili stariijoj osobi, bliskoj ili poslovnoj prijateljici, masaže i opuštajući tretmani u našem centru za psiho-fizički odmor prijaju baš svima!

Uštedite vreme i novac i odaberite otmen i koristan poklon.

Bali Detox Centar vam nudi različite vrste masaža, tretman detoksikacije organizma kao i pakete koji su prilagodljivi svačijem ukusu. Pored toga kod nas možete rezervisati tretmane za više osoba i na taj način nagraditi vaše zaposlene ili poslovne partnere.

Poklon vaučer je vaš odgovor na sve prilike, originalan poklon za venčanja, rođendane i godišnjice.

Važnost poklon vaučera je 6 meseci od dana kupovine.

Poklon vaučer možete naručiti na dva načina:

Prvi je putem naše online prodavnice gde porudžbinu možete platiti platnim karticama, putem naloga za uplatu ili fakture, gotovinski kuriru ili putem PayPal-a.

Drugi način je poručivanje poklon vaučera putem forme za poručivanje, gde vaučer možete platiti gotovinski kuriru, putem naloga za uplatu ili putem PayPal-a.