Skip to main content

Kako ostaviti cigarete?

Bali Detox Centar nastavlja da preuzima brigu o vašem zdravlju i lepoti tako da smo prateći vrhunske svetske tehnologije našli načina da se potpuno bezbolno bez ikakvih kontra-efekata, nervoze, stresa i dodatne kilaže zauvek i rešite te loše navike.

Naš laserski tretman radi po LaserCare metodi koja je najnaprednija i najkompletnija kao tretman odvikavanja od pušenja. Svaki put kada upalite cigaretu nikotin izaziva rast nivoa endorfina u vašem organizmu.

Pad nivoa endorfina dovodi do simptoma sličnih napetosti i stresu, a ubrzo zatim dolazi i do želje za novom dozom nikotina.

Tertman odvikavanje od pušenja laserom radi na principu stimulacije endorfina pomoću snopa laserskog svetla. Podizanje nivoa endorfina u telu dovodi do gubitka fizičke želje za pušenjem. Endorfin je poznat i kao hormon sreće, pomaže zarastanje rana i popravlja raspoloženje.

Laserska terapija za odvikavanje od pušenja kombinuje tradicionalnu kinesku medicinu i najsavremeniju lasersku tehnologiju. Prednosti laserske metode kojom tretiramo energetske tačke u odnosu na klasičnu akumpukturu su sledeće:

  • laser ima dugotrajniji i dublji efekat
  • laserom ne postoji mogućnost infekcije kože
  • tretman laserom je potpuno bezbolan

Sam tretrman se odvija u prijatnom ambijentu i veoma je ugodan za klijenta.

Na dan Vašeg tretmana:

Prestanite sa pušenjem najmanje dva sata pre dolaska u Bali Detox Centar jer zelimo da dođete sa željom za pušenjem. Na taj način naš tretman će vam neposredno potvrditi svoju delotvornost uz nagli gubitak želje za pušenjem.

U prvom delu tretmana se obavlja razgovor sa pacijentom, upoznajemo pacijenta, njegove navike, uvodimo pacijenta u tok terapije i objašnjavamo mu način na koji laser radi. Sledeća faza tretmana je stimulacija različitih energetskih akupunkturnih tačaka koje se nalaze na uhu, nosu i rukama.

Terapija kiseonikom

Nakon laserskog, tretman nastavljamo terapijom kiseonikom. Poznato je da su kod pušača pluća oštećena i zakrčena, a samim tim se javlja i nedostatak kiseonika u krvi mozgu i drugim organima…

Tretman udisanja čistog kiseonika pomaže regeneraciju pluća, brži oporavak zakrčenih krvnih sudova, ojačava vaše srce i smanjuje rizik od srčanog udara. Kiseonik je takođe vitalan za vaš imuni sistem, memoriju i vid.

Dok se opuštate uz čaj za detoksikaciju i terapiju kiseonikom obavlja se još jedan razgovor sa klijentom. Cilj ovog razgovora je da pacijent na što lakši način prebrodi prvi period bez nikotina.

Napravite belešku sa vremenom, datumom i mestom jer vi upravo prekidate jednu dugu i lošu vezu…imajte svoj mir sa tim.

Nakon tretmana organizam počinje da se čisti od štetnih supstanci (nikotin, katran itd.) koje su godinama unošene u organizam. Da bi pomogli bržu i bolju detoksikaciju organizma, bilo bi poželjno koristiti i naš tretman detoksikacije organizma.

* Za više informacija pozovite tel. 065 99 666 54

Ocena: 4.1/5