Politika zaštite privatnosti

Datum poslednje izmene: 10.01.2019.

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na sajtu Bali Detox Centra. Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišcenja na ovom sajtu i menja je u delu koji se odnosi na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti (GDPR) i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije.

Kad kažemo „Mi“, pod tim mislimo na firmu Bali Detox Centar, iz Beograda, sa sedištem na adresi Skadarska 9/1 koji je vlasnik Bali Detox Centra na istoj adresi, kao i Bali SPA massage centra na adresi Skadarska 1 u Beogradu.

Na websajtu Bali Detox Centra u okviru funkcije slanja poruka putem kontakt forme ili poručivanja poklon vaučera putem forme, Bali Detox Centar omogućava korisnicima da ostave podatke na sajtu sa sadržajem koji sami definišu kao i pod imenom koji sami odreduju. Stim u vezi u skladu sa vašim pravom na slobodu istraživanja, vi sami birate koje ćete i da li ćete vaše lične podatke učiniti dostupnim i da li ćemo mi uopšte imati vaše lične podatke.

Pored tih informacija u vezi sa Vašim ličnim podacima, mi prikupljamo i vreme i datum poslate poruke ili porudžbenice, kao i IP adresu sa koje je poruka ili porudžbenica poslata. Pod ličnim podacima koje korisnici sajta ostavljaju na websajtu Bali Detox Centra su ime i prezime, email adresa, telefon, adresa naručioca poklon vaučera ili ime i prezime i adresa lica kome je poklon vaučer namenjen, odnosno korisnika vaučera. Svi Vaši podaci neće biti prenošeni trećim licima i biće korišćeni samo i isključivo u svrhu odgovora na poslate poruke ili upite, kao i u svrhu slanja poklon vaučera na osnovu porudžbenice i prema istima će se postupati sa dužnom pažnjom i poverljivošću pridržavajući se važećih zakonskih propisa.

U slučaju da se vrši plaćanje poklon vaučera putem PayPal naloga, korisnici websajta ostavljaju PayPal ID, kao i ime i prezime na websajtu Bali Detox Centra. Za ovu uslugu plaćanja putem Vašeg PayPal naloga, Bali Detox Centar koristi uslugu, odnosno plugin trećeg lica i nema direktnu kontrolu niti odgovornost za postupke pružaoca gore navedene usluge.

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići, kao i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolacica se koriste i u svrhu analitike, plasiranja odredenih reklama ili predlaganja odredenih vesti. Svi kolacici su svrtstani u sledece kategorije: neophodni, za unepredenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolacica nije moguce pretraživati i koristiti naš sajt. Ako ne prihvatite da koristite kolacice to vas nece onemoguciti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišcenja.

U svakom trenutku, svaki korisnik websajta Bali Detox Centra, može zatražiti uvid u to da li su i koji su lični podaci skladišteni u bazi websajta. Takođe, na zahtev korisnika websajta, u svakom trenutku se može zatražiti i brisanje ličnih podata koji su skladišteni u bazi websajta ili Newsletter bazi.

Bali Detox Centar zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku privatnosti. O važnim promenama i dopunama Bali Detox Centar može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem informacije na websajtu. Korišcenjem bilo kog sadržaja na Bali Detox Centar websajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim Pravilima korišcenja, kao i Politici privatnosti.

Ova Politika privatnosti stupa na snagu 25.05.2018.