Skip to main content

Ovaj tretman prilagođen je svim tipovima kože, a predstavlja najprirodniji način da se koža lica nahrani i postane zdravija, pa ujedno lepša i blistavija. Ovaj tretman je i svojevrsna zaštita kože.

Sprečava starenje kože i formiranje bora, uklanja fleke i pigmentaciju. Odličan je i u protekciji kože od štetnih sunčevih zraka.

U okviru ovog tretmana koža dobija one sastojke koji stimulišu prirodne funkcije kože, među kojima je i proizvodnja kolagena. Kolagen je supstanca od čije količine zavisi elastičnost i jedrost. Kada, vremenom, proizvodnja kolagena opadne, nastaju bore. Zbog toga je ovaj tretman sjajan način da i oni koji ne žele nikakve neprirodne metode spreče nastanak bora i osveže svoj izgled. Vitaminski koktel za lice pruža koži novu energiju i to se itekako vidi.

Antioksidanti iz ovih preparata deluju kao lovci na slobodne radikale, poboljšavaju krvotok kože, povećavaju aktivnost ćelija i samim tim se odlaže proces starenja.

Aktivne supstance u tretmanu su vitamini C, D, A i E, aloa vera, hijaluronska kiselina i ekstrakti algi. Ovaj tretman posebno preporučujemo za pušačku kožu i za kožu koja je izgubila balans i sjaj, duvanski dim takođe pospešuje nastanak bora i tamnih fleka. Kroz ovaj tretman svi gore pomenuti loši efekti biće umanjeni zahvaljujući aktioksidansima i vitaminima koje vaša koža dobija.

Može se koristiti i za svaki drugi tip kože kojoj je potrebno vratiti sjaj, blistavost i elasticnost. Nakon ovog tretmana ten će Vam biti ujednačen, a koža vidljivo zdravija i svežija.

Ocena: 4.6/5

Ostali tretmani lica