Skip to main content

Udisati čist planinski vazduh u sred Beograda – zvuči kao bajka, ali…MOGUĆE JE.

Zahvaljujući razvoju modernih tehnologija, od nedavno postoji mogućnost da udišete čist, koncentrovan kiseonik u okviru naše usluge Terapija kiseonikom.

Prisustvo dovoljne količine kiseonika u organizmu osnovni je uslov za normalno funkcionisanje celog tela, pravilan rad svih žlezda i tkiva. Bez dovoljno kiseonika u ćelijama nema ni energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Osećaj svežine, preporoda i poleta koji ćete osetiti nakon terapije kiseonikom rado ćete prepričavati prijateljima, sigurni smo u to.

Naime, neželjeni efekti ove terapije do danas nisu primećeni, za razliku od benefita koji se itekako vide i osećaju. Za ovaj tretman potrebno je izdvojiti 20 minuta, pa naši klijenti vole da spoje ugodno sa korisnim i iskobinuju sa omiljenom masažom. To je ujedno i jedan od najpopularnijih paketa iz naže ponude, jer pruža jedinstvenu relaksaciju i osećaj sigurnosti da ste uradili nešto zaista dobro i korisno po opšte zdravlje, kako mentalno, tako i fizičko.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

Kako nam to terapija kiseonikom zapravo pomaže?

Imajući u vidu da smo svakodnevno izloženi lošem uticaju zagađenog vazduha, te ostalih štetnih materija koje dospevaju u naše telo preko nekvalitetne hrane, duvanskog dima i slično, važno je pronaći način da se ti otrovi razgrađuju i postepeno napuštaju naše telo. Terapija kiseonikom je odličan saveznik u sprovođenju ovog plana.

Terapija kiseonikom dokazano pospešuje regeneraciju nervnog tkiva.

Ukoliko redovno odlazite na tretmane imaće pozitivan uticaj na kožu, koja će izgledati podmlađeno i zategnutije.

Ono što naši klijenti izdvajaju kao najjači utisak jeste osećaj naspavanosti, svežine i poleta. Energija i svežina dolaze kao posledice dopremanja nove količine svežeg kiseonika.

Ono što vi ne osećate direktno, a na šta terapija kiseonikom ima veliki i značajan uticaj je obezbeđenost apsorpcije hranljivih materija, vitamina i minerala. Naime, kada nivo kiseonika u telu nije na potrebnom nivou hranljive materije, vitamini i minerali ne dospevaju u organe, što dovodi do slabljenja imuniteta, te razvoja infekcija, pa čak i hroničnih oboljenja.

Od ostalih benefita koje ima terapija kiseonikom idvojili bismo njen pozitivan uticaj na koncentraciju, brzinu rešavanja zadataka, te lakše obavljanje svakodnevnih obaveza.

Dodatna količina kiseonika podmladiće telo i iznutra i spolja.

Ukoliko ste od onih osoba koje mnogo rade, borave u zatvorenim prostorijama, slabo se kreću i retko napuštaju Beograd, gotovo je neophodno da razmislite o načinu da pomognete svom organizmu i dopremite mu dodatnu količinu kiseonika.

Ne zaboravite da srce, pluća i krvotok kao prvi zadatak imaju da dopreme dovoljnu količinu kiseonika ostalim organima u telu, jer bez toga nema normalnog funkcionisanja.

Ocena: 5/5

Ostavi komentar