Skip to main content

Praznična euforija uveliko se oseti u vazduhu. Užurbani i uzbuđeni trudimo se da završimo sve obaveze i mirno uplovimo u Novu godinu. Vreme kada se svode računi, odmeravaju uspesi sa neuspesima, a potajno sebi daju obećanja da ćemo sledeće godine sve drugačije, bolje i organizovanije 😊

I svake godine isto…upadnemo u gužvu kako onu svoju – izmešanu sa poslovnim i privatnim obavezama, tako i u onu kolektivnu, kako u saobraćaju, tako i u tržnim centrima. A, baš u toj gužvi trebalo bi da mirno, staloženo dođemo na ideju o savršenim poklonima za članove porodice, prijatelje, partnere, poslovne saradnike…

Svi se trudimo da svake godine nadmašimo onu prethodnu, da oduševimo, da pogodimo ukus, a opet da poklon bude od koristi, originalan i nesvakidašnji.

Za Novu godinu želja za idealnim pokonom je najveća, jer to je trenutak kada treba da oduševite, da na neki način poentirate, ipak je kraj jednog poglavlja, jedne godine. I baš tada, kada se od vas najviše očekuje, inspiracija je na najnižem nivou.

Ako ste se pronašli u ovim redovima, onda ćete biti jako srećni što ste naišli na ovaj tekst, jer rešenje problema zvanog novogodišnji poklon je tu.

Jednostavno ne postoji osoba kojoj se ne dopada kada pokažete brigu o njenom zdravlju, želju da joj priuštite vreme za odmor, relaksaciju i beg od stresa. Bilo da poklanjate osobi koja vam je izuzetno draga, te znate njen ukus ili nekom poznaniku, poslovnom partneru, o čijem ukusu ne znate ništa, ovaj poklon će biti jednako dobar izbor.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

POKLON VAUČERI kreirani su upravo iz potrebe za idealnim poklonom za sve prilike. Idealan je zbog širokog dijapazona ponude i mogućnosti, pa tako možete sami da odredite cenu odlučujući se za onaj tretman ili masažu koja odgovara iznosu koji želite da potrošite.

Sa druge strane pruža potpunu slobodu, jer vaučer možete definisati samo na određeni novčani iznos, a osobi kojoj poklanjate ostaviti da bira uslugu iz naše ponude po meri svojih potreba i želja.

Posebno je pogodan za one ljude koji su kilometrima daleko od Beograda, a želeli bi da obraduju drage ljude koji u njemu žive. Vaučer možete da platite karticom, preko PayPal-a, fakturom, gotovinski…a on može da stigne u poštansko sanduče osobe kojoj je namenjen. Uvek možete lično preuzeti vaučer u centru grada, u jednom od naša dva centra. Oni malo maštovitiji uglavnom u koverat sa vaučerom ubace i neku poruku koja ovakvom poklonu daje lični pečat.

Vaučer važi 6 meseci, tako da osoba kojoj poklanjate sama bira trenutak kada će iskoristiti „svojih 5 minuta“ za nezaboravan odmor i relaksaciju.

Najbolje od svega je što ovakav poklon možete da kupite iz topline svog doma, štedeći tako vreme koje nam nekako uvek nedostaje za naše najmilije.

Ne zaboravimo, praznici su vreme za odmor i uživanje, zato pokušajte da ugodite i sebi i drugima. Uostalom, kada ste poslednji put bili na masaži u egzotičnom ambijentu? 😉

Ocena: 5/5

Ostavi komentar