Skip to main content

U tradiciji našeg naroda je darivanje, poklanjanje… Bilo da su u pitanju važni datumi poput rođendana, godišnjica, krštenja, venčanja ili su to mali znaci pažnje kada vam neko učini uslugu, pomogne u nečemu.

Bilo kako bilo, mi smo narod koji gotovo u svakom danu može pronaći razlog da nekome nešto pokloni. I priznaćete, to radimo sa šarmom. Uostalom, krenite od sebe – uvek se lepo osećate i kada poklanjate i kada dobijete od nekoga poklon.

Međutim, problem nastaje kod izbora poklona. U stanju smo da potrošimo sate i dane u razmišljanju, raspitivanju, obilaženju prodavnica… i da na kraju opet nismo sasvim sigurni da smo napravili pravi izbor.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

Na sreću, postoji nekoliko poklona koji su „siguran izbor“. To su pokloni kojima će se sa sigurnošću odradovati i neko vama drag i osoba koju poznajete kratko ili površno, kao što su poslovni partneri.

Jedan od takvih poklona je POKLON VAUČER za masažu ili neki beauty tretman. Ovakav poklon ima nekoliko prednosti:

  • Poklanjate nekome priliku da se posveti sebi i svom psiho-fizičkom zdravlju
  • Dajete mu mogućnost da poklon iskoristi baš u trenutku kada mu to bude odgovaralo
  • Štedite svoje vreme
  • Kupovinu možete obaviti iz svog doma
  • Izuzetno je praktičan poklon za one koji su kilometrima daleko, a žele da obraduju dragu osobu u
    Beogradu
  • Cenu poklon vaučera određujete sami odabirom tretmana ili masaže u željenoj vrednosti
  • Poklanjate nešto što baš svakome prija, bez bojazni o ispravnosti izbora
  • Kada su u toku pražnične gužve (Nova godina, 8. Mart, slave, Dan zaljubljenih…) vi ostajete spokojni, jer poklon možete obezbediti sa najmanjim utroškom truda i vremena
  • Poklon vaučer podjednako je dobar izbor i za muškarce i za žene, mlađe i starije ljude, poznanike, poslovne partnere, ali i roditelje, emotivnog partnera, prijatelje…

Poklon vaučer u našem centru važi čak 6 meseci od dana kupovine, a načini plaćanja su prilagođeni baš svima.

Naše dugogodišnje iskustvo potvrđuje da je POKLON VAUČER jedan od najboljih izbora kada je poklon u pitanju. Neretko čujemo i konkretnu potvrdu od klijenata da bolji poklon dugo nisu dobili.

Mnogi od njih godinama pre toga nisu našli vreme da se posvete sebi i prepuste čarima masaže ili nekog drugog tretmana za lepotu i negu zdravlja.

Ocena: 4.2/5

Ostavi komentar