Skip to main content

Jesen je period kada posebnu pažnju valja posvetiti nezi lica. U mesecima koji su prethodili koža lica se intenzivno izlagala suncu, a ne smemo zaboraviti da je dejstvo slobodnih radikala prisutno jako dugo nakon sunčanja.

Osim toga, jesen nam donosi hladnije dane, vetar i vlažnost vazduha koji izuzetno loše utiču na jedrinu i hidriranost kože lica.

Dakle, kožu je potrebno zaštititi i pripremiti za hladnije dane i jaču izloženost zagađenom vazduhu. Često zaboravljamo da je koža lica ta koja upija sve iz spoljašnje sredine.

Prema savetima stručnjaka za negu lica nekoliko važnih koraka možemo napraviti i sami kod kuće, a za one efektnije dobro je obratiti se svom kozmetičaru.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

Sami smo dužni da održavamo higijenu lica, redovno koristimo hidratantne kreme i kreme sa zaštitinim faktorom. Tu je i vitaminska hrana za lice – maske koje možemo sami da napravimo od dostupnih namirnica poput krastavca, meda, jogurta, avokada…Međutim, ako želimo svojoj koži da pružimo maksimalnu zaštitu i uradimo sve što je u našoj moći, po savetu iskusnih kozmetičara ovi tretmani lica su nezaobilazni:

PILING LICA – to je osnovni oblik brige o licu i podrazumeva uklanjanje mrtvih ćelija sa površine kože. Sve čestice prljavštine takođe se uklanjanju i dopuštaju koži da nesmetano diše, a ujedno i da iskoristi sav potencijal krema i maski koje nanosite na lice.

Hemijski piling će napraviti najbolji balans vlažnosti i masnoće u koži istovremeno tretirajući nastala oštećenja. Kozmetičar će napraviti takav piling koji će izazvati eksfolijaciju čiji je zadatak da pospeši pojavu mlade i jedre kože bez fleka, pega i bora.

TRETMAN SA HIJALURONOM – to je proces kojim se nadoknađuje hijaluron koji normalno postoji u našoj koži, ali sa godinama nestaje, a osnovna funkcija mu je da kožu održi elastičnom i jedrom. Ovaj tretman koži pruža neophodnu hidrataciju, pa je efekat izuzetno vidljiv, koža je sjajna, jedra, podmlađena i sveža.

Razlog velike popularnosti ovog tretmana za lice je što kao posledicu nema otečenost, crvenilo ili neke druge neželjene efekte.

VITAMINSKI KOKTEL – vitamini su neophodni svima,  a naročito našoj koži lica. Ovaj tretman na prvom mestu hrani kožu i čini da ona bude zdravija, da dobije sve neophodne hranljive materije. Sastojci koji se nanose na kožu imaju zadatak da stimulišu prirodne funkcije kože, pa tako podstiču proizvodnju kolagena. Količina kolagena kontroliše brzinu nastanka bora i zato je jako važno konstantno stimulisati njegovu proizvodnju.

Ovaj tretman pozitivno utiče na prokrvljenost u predelu koji se tretira, što će dati fenomenalne estetske efekte, a ujedno stimuliše sve prirodne funkcije.

Brinite o svom licu da biste što duže bili zadovoljni odrazom u ogledalu.

Ocena: 5/5

Ostavi komentar