Skip to main content

Činjenica je da je vazduh koji udišemo sve lošiji i sve štetniji po naše zdravlje. Međutim, vest da je Beograd najzagađeniji mesto za život na celom svetu naterala je čak i one koji o tome nisu razmišljali da se ozbiljno zapitaju ima li načina da se zaštitimo.

Poptuna zaštita ne postoji, to svi znamo, ali na sreću postoji nekoliko načina da značajno umanjimo štetan uticaj zagađenog vazduha.

Naime, ukoliko još uvek niste, pronađite adekvatan izvor informacija, kako biste na vreme znali kada je koncentracija otrovih materija u vazduhu povećana i u tom periodu izlazak napolje svedite na minimum ukoliko je to ikako moguće.

Prostorije u kojima boravite preko dana poželjno je obogatiti sobnim biljkama koje će značajno popraviti kvalitet vazduha svojom prirodnom proizvodnjom kiseonika.

Provetravanje životnog prostora najbolje je izvoditi onda kada ste sigurni da je kvalitet vazduha na zadovoljavajućem nivou.

Sve ovo su osnovne mere predostrožnosti koje svako od nas treba da preduzme.

Na sreću, postoj način da u organizam direktno unesemo svež, čist kiseonik i to je najbolji način da se ceo organizam dovede u neophodan balans.

Kiseonik je ključni činilac zdravlja i vitalnosti. Odgovoran je za pravilan rad svih ćelijskih procesa. Kod lošeg statusa kiseonika u ljudskom telu dolazi do smanjene apsorpcije hranjivih materija, vitamina i minerala, što može dovesti do pojava hroničnih infekcija i opšte slabosti. Simptomi koji mogu ukazivati na manjak kiseonika su umor, slabost, bolovi u mišićima, lupanje srca, osjećaj hladnoće, slabljenje pamćenja i koncentracije, bledilo, vrtoglavica, probavne tegobe…

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

Prateći najnovijih saznanja i savremena dostignuća u oblasti zdravlja, Bali Detox centar je u svoju ponudu uvrstio TERAPIJU KISEONIKOM koja podrazumeva unošenje čistog kiseonika u organizam.

Ova terapija sprovodi se sa velikim uspehom u našem centru već nekoliko godina. Stručnjaci objašnjavaju da je unošenje koncentrovanog kiseonika najbolji i najbrži način da se povrati mentalna i fizička snaga, te isprave eventualne „štete“ nastale zbog lošeg (usporenog) prometa materija u organizmu.

Da bi organizam mogao normalno da funkcioniše on u stanju mirovanja troši oko 250 ml kiseonika u minuti, što se naravno višestruko povećava pri izlaganju naporima. Organski sistemi za disanje, srce, pluća i krvotok imaju osnovnu funkciju da organizmu dopreme kiseonik.

TERAPIJA KISEONIKOM traje 20 minuta i ne postoje nikakvi neželjeni  efekti, naprotiv. To je najbolje iskorišćenih 20 minuta u vašem danu, tvrdimo sa sigurnošću. Za samo 20 minuta na dan svom organizmu obezbedićete potpuni preporod i smanjiti štetu nastalu udisanjem zagađenog vazduha. 

TERAPIJA KISEONIKOM:

  • Vrši bolju razgradnju štetnih materija
  • Ubrzava regeneraciju nervnog tkiva
  • Poboljšava odbrambenu moć organizma
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Otklanja umor i nesanicu
  • Povećava energiju i radnu sposobnost
  • Poboljšava koncentraciju
  • Podmlađuje sve organe u telu uključujući i kožu
  • Poboljšava apsorpciju hranjivih materija, vitamina i minerala
  • Usporava starenje

Sada, više nego ikada pre, preduzmite sve što je u vašoj moći i pomozite svom organizmu da se izbori sa nedozvoljenom količinom štetnim materija koje udišemo svakodnevno.

Ocena: 5/5

Ostavi komentar