Skip to main content

Svi znamo da je genetska predispozicija ključna u ovom slučaju, ali nije i presudna. Postoji čitav niz faktora koji utiču na to koliko i kako ćemo živeti.

Koliko toga je do nas zaista, da li ste se ikada zapitali? Da li „štedite“ da onim stvarima koje zapravo direktno utiču na to koliko ćete živeti?

Naše navike su stvar ličnog izbora, a evo onih koje direktno ugrožavaju zdravlje i povećavaju rizik od raznih oboljenja.

Način ishrane, izloženost stresu, izbor posla, česti sukobi sa sobom i drugima, previše sedenja, duvanski dim…samo su deo rizičnog ponašanja.

Svi smo u konstantnoj žurbi, jako retko zastanemo i priuštimo sebi odmor, predah, tišinu. Gotovo nikada ne ostajemo sami sa sobom i osluškujemo poruke tela, uma, duše…

Tek kada se dogodi neki zdravstveni problem, shvatimo da smo mogli sve drugačije…

Zato, na vreme razgraničite svoje prioritete, na vreme izlistajte loše navike i promenite ih u dobre.

Navike koje nam mogu produžiti život počinju od malih stvari, od odluke da u svakom danu sebi priuštimo bar pola sata čistog uživanja, relaksacije i duše i tela.

Navike koje nam produžavaju životni vek: biti aktivan, zdravo se hraniti, redovno čistiti telo od nagomilanih otrova, živeti u skladu sa svojim uverenjima, smanjiti stres, unositi dovoljno tečnosti…

Ovi su samo osnovne smernice, a svako od nas ih prilagođava sebi.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

KAKO MI MOŽEMO POMOĆI DA ŽIVITE ZDRAVO I PRODUŽITE ŽIVOTNI VEK?

Stres je glavni okidač mnogih bolesti. Stres, pre svega, slabi otpornost organizma, a slab imunitet je mamac za svaku bolest.

Mi imamo idealan i što je jako važno – izuzetno prijatan način da se oslobodite stresa i „resetujete“ telo i um. Pogađate, to su masaže! Naučno je dokazano blagotvorno dejstvo masaže na zdravlje. Osim što prija fizički, masaža vam daje mogućnost da se posvetite sebi, da zastanete na trenutak i oslušnete sebe.

Onima koji ne uspevaju da se oslobode pogubne navike po zdravlje – konzumiranja cigareta, možemo da ponudimo najsavremeniju LASERSKU METODU ODVIKAVANJA OD PUŠENJA. Čak 80% naših klijenata ostavilo je cigarete i započelo nov, oslobađajući i zdraviji život

Svakodnevno u organizam unosimo otrove, voljno ili nevoljno. Recimo, vazduh koji dišemo je izuzetno zagađen, u restoranima smo u zagušljivim prostorijama punim dima, hrana koju jedemo prepuna je aditiva itd, itd…

Savremenom čoveku je neophodna DETOKSIKACIJA – izbacivanje nagomilanih otrova iz tela. I ovde vam možemo pružiti podršku u vidu tretmana detoksikacije, koji ne samo da pospešuje izbacivanje toksina, već vam jasno signalizira ukoliko je neki organ u telu oslabljen.

Za one koji bi da odu korak dalje i pojačaju preventivne mere, savetujemo da pročitaju više o TERAPIJI UDISANJA KISEONIKA. To je izuzetno popularna metoda za brzo i efikasno vraćanje mentalne snage, energije, koncentracije… Ne zaboravite da od prisustva kiseonika u telu direktno zavisi rad svih organa.

Naši centri imaju za cilj da vam pomognu da uživate u svakom danu, da ostanete zdravi i nasmejani. Srećni smo što itekako imamo šta da vam ponudimo na temu direktnog uticaja na kvalitet i dužinu života.

Ocena: 5/5

Ostavi komentar