Skip to main content

Stiglo nam je proleće i donelo lepo raspoloženje, ali i podsećanje da je vreme da se rešimo celulita! Momenat da se obuku kratke haljine, uskoči u bikini doći će veoma brzo i sigurno niko od nas ne želi da na svojim nogama ugleda onu, dobro poznatu „pomorandžinu koru“. Svi znamo da noge nisu jedino mesto na telu koje pogađa celulit…

Zbog toga, ne čekajte leto, pa da budete prinuđeni da posežete za instant rešenjima, čiji efekti traju tačno koliko i taj ubrzani proces, već na vreme preduzmite pravilne korake i  leto dočekajte zadovoljni odrazom u ogledalu.

Celulit nije samo estetski, već i zdravstveni problem. Višestruko je korisno da oslobodimo telo uzročnika nastanka celulita, pre svega. Samo na taj način možemo biti potpuno sigurni da ćemo stići do cilja – trajnog oslobađanja od celulita.

Važno je da znate da ne postoji „čarobna formula“ koja vas preko noći rešava celulita, a čućete to veoma često. To je jedan proces koji zahteva malo truda i strpljenja, ali zato donosi siguran uspeh.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

KORAK 1:

Potrebno je da stručno lice ustanovi vrstu celulita koju imate. To će u velikoj meri uticati na izbor one anticelulit masaže koja će vam biti potrebna u procesu oslobađanja od celulita.

KORAK 2: Promena osnovnih životnih navika – najpre u ishrani, a onda i ostalim sferama života

  • Poželjno je da unosite što više tečnosti, a ukoliko je moguće da čajevi, poput zelenog i drugih detox čajeva čine najveći deo te tečnosti. Bilo bi dobro da smanjite unos kafe i drugih namirnica koje izazivanju zadržavanje vode u telu.
  • Hrana koja će pospešiti nestanak celulita je hrana bogata vlaknima i proteinima. Konkretni primeri su riba, ćuretina, piletina, borovnice, laneno seme, heljda, citrusi bogati C vitaminom, ovas, losos, paprike, jaja, cvekla, spanać  itd. Citrusi su izuzetno poželjni jer osim što pospešuju sagorevanje masnih naslaga, čine da koža postane čvršća, jedrija i lepšeg izgleda.
  • Kretanje ili još bolje – trening je najbolja promena koju ćete unesti u život iz mnogo razloga, od kojih je celulit samo jedan. Ako niste ljubitelji klasičnog treninga, od pomoći će da bude i brzi hod, vožnja bicikla, pa čak i šetnja. Svaki pokret pospešuje cirkulaciju, podstiče rad limfnog sistema, dok se istovremeno jačaju mišići ispod kože.

KORAK 3: Anticelulit masaže

Ako ste odlučili da ovo leto dočekate bez celulita, anticelulit masaža biće vam od velike pomoći. U našim centrima postoje čitavi anticelulit programi, namenjeni sistemskom i konkretnom radu na otklanjanju celulita.

Sa velikim uspehom rešavamo problem celulita, a razlog tome je individualni pristup svakom klijentu. Na samom početku spomenuli smo da postoje različite vrste celulita, pa ćete na prvom susretu sa nama dobiti jasnu informaciju o tome. Takođe se trudimo da svakog klijenta uputimo u to kakva se ishrana preporučuje, te damo određenu vremensku procenu do postizanja cilja. Tom prilikom saznaćete i kakve masaže su za vas najpoželjnije.

Najvažnije od svega, sa vama smo sve do rešenja problema, jer mi imamo isti cilj – da se što bezbolnije i uspešnije rešimo vašeg celulita.

NAJČEŠĆA PITANJA:

Kako se problemom celulita bavimo dugi niz godina i konstantno unapređujemo znanje i veštine iz ove oblasti, možemo da izdvojimo najčešće nedoumice koje imate i koje vas zbunjuju.

Da li je anticelulit masaža bolna?

U zavisnosti od vrste anticelulit masaže, trerapeut ume da primeni nešto jači pritisak na oređenim čvorivima, kako bi pospešio odvođenje suvišne materije koju mi zovemo celulit, ali to nikako nije jak bol, niti ostaju modrice kako se često govori.

Da li je anticelulit program skup?

Dobra vest je da u našim centrima imamo akciju koja se odnosi na anticelulit program, pa je odgovor: Ne, nije.

Da li se konsultacije pre odluke o kupovini anticelulit programa naplaćuju?

Ne, ali je potrebno da zakažete razgovor sa našim terapeutom.

Ukoliko se dvoumite i imate dodatnih pitanja, naše društvene mreže su pravo mesto gde uvek možete da dobijete sve detaljne odgovore.

Oceni post

Ostavi komentar