Skip to main content

Ljubav je sama po sebi dovoljan poklon, pa ako je imate ne zaboravite da je negujete i čuvate. Često nas brz tempo života i svakodnevnica toliko zaokupe da zaboravimo na one stvarno važne stvari – poklanjanje pažnje voljenima.

Anketa koja je nedavno sprovedena među Beograđanima kaže da muškarci i žene najviše vole poklone bez povoda, kada nije neki značajan datum, ali da su isto tako izuzetno nezadovoljni ako njihovi partneri ne ispoštuju zvanične datume kakav je Dan zaljubljenih, Dan žena, Nova godina… 🙂

Kako je pred nama divan povod za pokazivanje pažnje i ljubavi svojim partnerima, odlučili smo da vam olakšamo deo koji se tiče izbora poklona.

U našim centrima postoji ponuda koja je idealna za ovu priliku. Masaža u paru sve je popularnija među parovima, a ukoliko još niste probali, poklon za Dan zaljubljenih je idealna prilika za to.

Ova masaža pruža vam priliku da zajednički uživate u prijatnom ambijentu i osećaju duboke relasiranosti uma i tela. Iako se kao glavni benefiti nameću osećaj odmornosti i opuštenosti nakon masaže, ovo je i sjajan način da opustite nervni sistem, te uradite nešto zaista dobro za svoje mentalno i fizičko zdravlje.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

Poklon vaučer za masažu u paru nije samo originalan i koristan poklon, već i vrlo praktičan.

Ne postoji poklon koji biste mogli da kupite toliko brzo, kao ovaj. Naime, gde god da se nalazite, u prevozu, na poslu, u svom domu, dovoljno je nekoliko klikova i poklon je kupljen. Ostaje vam samo da osmislite kakvu biste slatku poruku ubacili u koverat sa Poklon vaučerom i tako mu dali još veću dozu originalnosti i ličnog pečata 😊

Vaučer vam daje slobodu, jer važi 6 meseci te imate sasvim dovoljno vremena da isplanirate vreme samo za vas dvoje i uživate u idealnom poklonu za dan kada se slavi ljubav.

Oni najbži imaće priliku da uživaju u ovom specijalnom tretmanu za zaljubljene baš 14. februara. Za taj dan proširili smo kapacitete, tako da će mnogi parovi od ovog Dana zaljubljenih stvoriti uspomenu za ceo život. Uživanje u jedinstvenom ambijentu u srcu Beograda, ušuškanost u toplini i društvu najdraže osobe definitivno je poklon koji bi svako od nas poželeo.

Pitali smo parove na ulicama Beograda koji poklon za Dan zaljubljenih ispuni sva njihova očekivanja i dobili sledeće odgovore:

Garderoba

Knjiga

Cveće

Parfem

Poklon koji možemo da iskoristimo zajedno

Ocena: 5/5

Ostavi komentar