Skip to main content

Želeli smo da vam u kratkim crtama predstavimo naše centre, da pokažemo po čemu se razlikujemo, šta nas izdvaja, da navedemo razloge zbog kojih tako veliki broj Beograđana poklanja poverenje našem timu i nakon dužeg razmišljanja zaključili da ipak o tome treba da govore drugi. 

U ovom tekstu prenećemo vam utiske naše klijentkinje Ivane. Ona je prepoznala samu suštinu onoga što smo želeli da pružimo i zapazila gotovo svaki detalj oko koga smo se toliko trudili. Zbog toga, evo Ivaninih kritika na naš račun 😊:

“Ukoliko ste imali sreće da bar deo svog života provedete u Beogradu, onda znate koliko lepote, ali i stresa to može da vam donese. Ta brzina, užurbanost, različitost, sloboda, mnoštvo prilika, iskušenja, ljubavi, šarenila… čini da svaki dan definišete kao svoju malu pobedu nad celim tim nepoznatim svetom.

Ipak, ima u Beogradu jedno mesto gde čovek može da odmori dušu i telo, da svuče sa sebe sav teret i brigu. Mesto koje odiše smirenošću, gde se osećate dobrodošlo, opušteno i zaštićeno. Zaštićeno od pogleda, od obaveza, od telefonskih poziva, od galame…

To mesto otkrila sam sasvim slučajno, žureći na poslovni sastanak u Skadarliju. Slučajno mi je pogled pao na natpis i eto tako saznajem da tu postoji centar za psiho-fizički odmor, pa pomislih kako bi mi baš to trebalo odmah i sad. Nakon sastanka svraćam u Bali Detox centar u nameri da zakažem svoj termin.

Malo šta je na mene ostavilo tako snažan utisak kao prvi ulazak u Bali Detox centar. Taj kontrast, ta smirujuća atmosfera, opuštajuća muzika, miris lavande koji su me dočekali bili su melem nakon galame, zvuka sirena i neke nedefinisane buke, koji su do pre par sekundi bili u mojim ušima.

Ovo se valjda definiše kao ljubav na prvi pogled, zar ne? 😊

Šalu na stranu, radi se o visoko profesionalnom timu masera, fizioterapeuta i kozmetičara koji ne samo da znaju svoj posao, nego znaju i sa ljudima, jer su oni pre svega veliki ljudi. Nisam se ja slučajno osetila tako dobrodošlo već pri prvom kontaktu sa ovim centrom.

Sada, nakon 4 godine redovnih odlazaka na oporavak i duše i tela kako u Bali Detox centar, tako i u Bali SPA Massage centar, sa sigurnošću tvrdim da lepše mesto za profesionalne masaže i tretmane lica ne možete naći u Beogradu. I sama sam mislila da preterujem, pa sam se raspitala kod prijatelja i kolega o njihovim mestima za relaksaciju, masaže i brigu o zdravlju uopšte i shvatila da je ovo zaista autentičan centar, koji pri tome nije nedostupan nikome. Mislim na finansijski momenat.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

Ja imam čitavu listu karakteristika ovih centara koji me oduševljavaju, a na prvom mestu mi je uvek taj neodoljivi zvuk talasa koji se čuje u pozadini tokom masaže. Zatvorite oči i tamo ste gde poželite.

Veoma mi je važna higijena i  tu sam baš “cepidlaka” 🙂 Međutim, Bali Detox tim nema zamerke na tom polju. Pohvalila bih i tliko brižljivo odabrana masažna sredstva – etarska i biljna ulja. Nije me mrzelo da se raspitam detaljno koja ulja koriste, jer mi je neverovatno koliko koža bude lepa, baršunasta i mekana nakon masaže, o mirisu da ne govorim…

Da ne zaboravim da napomenem da ja ne dolazim ovde samo da bih uživala u masažama. Verujem ovom timu još više nakon što su mi pomogli da se oporavi mišić nakon povrede, što su mojoj majci rešili problem ukočenosti u vratu i ramenima… Mogla bih da nabrajam još mnogo, jer sam rado preporučivala mojim poznanicima pa, iako zvuči pomalo neverovatno,  svi su bili izuzetno zadovoljni.

Ja sam uz Bali Detox centar postala malo bolji čovek prema sebi samoj, valjda ih zato i volim. Kod njih sam otkrila kako je lako i lepo brinuti o svom zdravlju i voleti sebe više nego pre.

Naime, udisanje kiseonika sam smatrala “rabotom za besposlene”, mislila sam da je skupo i bespotrebno… Međutim, sada se stidim svog stava, niti je skupo, a tek koliko nam je svima potrebno naročito sada, u vreme rizične zagađenosti vazduha.

Imala sam brojne sitne zdravstvene probleme koji su nestali nakon redovnih terapija udisanja kiseonika.

Zaista sam zahvalna što na jedan nenametljiv način prate svetske trendove, a ne napuštaju ni na trenutak tu svoju autentičnost.

Zbog svoje ekskluzivne lokacije, većina mojih prijatelja je mislila da je to za njih nedostižan luksuz, ali ni tu me nisu izneverili i zaista sam srećna što se nisu uobrazili i postali jedan od onih preskupih centara.

Volim i to što strance često sretnem kod njih, jer sam ponosna što i mi imamo jedan ovakav centar  o kome će, znam sigurno, pričati svojima kada se vrate.

Zamerke, ah da! Imam i zamerke 😊. Mogli bi ponovo da mi poklone jedan njihov vaučer kao onomad za rođendan 😊!“

Ocena: 5/5

Ostavi komentar