Skip to main content

Nije tajna da je POKLON VAUČER postao jedan od 3 najpopularnija poklona.

Taj podatak ne čudi s obzirom da je to jedan od rethih poklona kome se obraduju baš svi, jedan od retkih poklona koji odgovara i ženama i muškarcima, i mlađim i starijim osobama…jedan od retkih poklona koji je prikladan u svakoj prilici.

Bilo da kupujete izuzetno dragoj osobi ili nekome koga ne poznajete baš dobro, što se često dešava kada treba da kupite poklon poslovnim partnerima, poklon vaučer je pravo rešenje.

Dovoljno je otmen, dovoljno drugačiji i dovoljno prikladan za sve prilike.

U nedavno sprovedenoj anketi, gde smo i potvrdili podatak da je POKLON VAUČER među 3 najpoželjnija poklona, saznali smo još zanimljivih podataka. Recimo, najčešće kupujete poklon vaučere za rođendan. Ovo će vas iznenaditi – muškarci su ti koji češće kupuju poklon vaučere. I , ne, nije ovo slučaj samo za 8. mart… 😊

U istoj anketi došlo se do saznanja da osobe koje nikada nisu kupile poklon vaučer to nisu učinile jer ne razumeju kako ceo proces funkcioniše. Nije im bilo jasno kome i kada plaćaju, šta sve može da bude predmet poklon vaučera, te kako će ga osoba kojoj poklanjaju iskoristiti i slično…

Ovo je pravi trenutak da razrešimo sve nedoumice i uklonimo i poslednju prepreku do kupovine POKLON VAUČERA. Pred nama je Dan žena, pa ako ste još uvek u dilemi šta da poklonite svojim damama, evo rešenja.

Osoba kojoj ste kupili poklon vaučer isti može da iskoristi u narednih 6 meseci kada god joj to odgovara. Potrebno je samo da pozove na broj telefona naznačen na samom vaučeru i zakaže svoj termin.

Prvi korak koji treba da napravite pošto se odlučite da kupite poklon vaučer je poseta našem sajtu gde ćete pronaći online prodavnicu i u okviru nje kompletnu ponudu naših usluga, uključujući i akcijske ponude sa istaknutim cenama.

Ukoliko nikako ne možete da se odlučite koju masažu ili tretman da poklonite, možete da kupite vaučer na vrednost i tako dozvolite osobi kojoj kupujete da sama odabere ono što joj se najviše dopada.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

KAKO SE PLAĆA POKLON VAUČER?

Sami ćete odlučiti kako želite da platite vaučer. To možete učiniti platnim karticama, putem naloga za uplatu ili fakture, gotovinski kuriru ili putem PayPal-a.

Vaučer možete kupiti i u našim centrima gde biste platili u gotovini.

ELEKTRONSKI VAUČER?

Šta je i kako se koristi elektronski vaučer – pitalo je najviše vas. Pošto izvršite kupovinu, odlučićete da li vaučer šaljemo na kućnu adresu ili elektronski…Elektronski vaučer dobijate na mail adresu, Viber ili WhatsApp. Možete ga proslediti osobi kojoj poklanjate ili nam dati kontakt, pa ćemo mi to uraditi umesto Vas.

Ukoliko ipak želite lično da uručite poklon vaučer, možda uz buket cveća  (što je sjajan predlog), šaljemo vam odštampan vaučer na adresu, a možete ga preuzeti i lično u našim centrima.

Drugim rečima, mislili smo na svaki detalj, pa su i mogućnosti prilagođene vašim željama. 

PREDNOSTI POKLON VAUČERA

Glavne prednosti poklon vaučera su lakoća kupovine koja štedi i vreme i novac. Praktično za 10 minuta možete kupiti poklone za više osoba. Nema obilaženja radnji, nema redova na kasama, nema traženja parkinga…

Poklon vaučer pokazao se kao dobar odabir u svakoj prilici, poput rođendana, godišnjice, svadbe, Dana žena, Dana zaljubljenih, ali i onih „običnih“ dana kada samo želite da pokažete nekome da vam je stalo do njega. 

IDEALAN POKLON IZDALEKA

Sada možete poslati poklon dragoj osobi iz bilo kog dela sveta…i tako pokazati pažnju i ljubav bez obzira na kilometre koji vas razdvajaju.

 

Pa…kome ćete baš danas izmamiti osmeh POKLON VAUČEROM?

Ocena: 5/5

Ostavi komentar