Skip to main content

Izuzetno smo zahvalni na poverenju koje nam ukazujete već dugi niz godina. Neizmerno smo srećni što nam iz dana u dan potvrđujete da prepoznajete naš trud, zalaganje i usavršavanje. Brojne preporuke, pozitivni komentari i dobronamerne kritike svakodnedno stižu do nas i budite sigurni, to je jedan od najvažnijih segmenata našeg poslovanja – da saslušamo vaše utiske, želje i mišljenje.

Zbog toga smo odlučili da uradimo jednu malu anketu među klijentima, ali i onima koji su prvi put posetili jedan od naša dva centra i tako saznamo šta su, po vašem mišljenju,  razlozi zbog kojih bi neko trebao da se odluči baš za nas.

Bali Detox centar je jedan od najpoznatijih centara za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma u samom srcu grada. Zavređuje pažnju velikog broja beograđana, ali i turista još od svog osnivanja. Izdvojio se kvalitetom usluge, jedinstvenim ambijentom, te autentičnom primenom najnovijih svetskih trendova u oblasti očuvanja zdravlja. Kapaciteti su pre nekoliko godina prošireni, pa se sada nalazi na 2 lokacije u Skadarskoj ulici.

NAŠI KLIJENTI PREPORUČUJU SLEDEĆE USLUGE BALI DETOX & SPA MASSAGE CENTRA:

Međutim, tim Bali Detox centra čvrsto veruje da je ovakav uspeh obezbedio dobar i konstantan kontakt sa klijentima, te osluškivanje njihovih želja i potreba. Zbog toga prenosimo rezultate ankete o kojoj smo govorili na početku teksta.

Naime, Bali Detox centar mnogi smatraju najpoželjnijim mestom u Beogradu zbog njegove ekskluzivne lokacije. Klijenti kažu da im to olakšava organizaciju i štedi vreme. Mnogi su nam rekli da od kako imamo Masažu u paru, uobičajene kafe sa drugaricom negde na Trgu menjaju za zajedničku masažu.

Najveći broj anketiranih je istakao kvalitet usluge kao glavnu prednost naših centara. Takođe se ističe stručno osoblje kao velika prednost. Mnogi od vas potvrdili su nam da su brojne probleme uspeli da reše uz pomoć masaža u našim centrima. Takođe, večina smatra da ne postoji mesto u gradu gde se može dobiti bolja i kvalitetnija masaža.

Prednosti naših centara po mišljenju klijenata su i pristupačna cena, stalni paketi sa popustima i pogodnosti. Ovde smo dobili pohvalu i za dobro izbalansirane pakete ponude, odlične tretmane za lice, te inovativne metode za očuvanje zdravlja, kao što su detoksikacija, tretman kiseonikom, lasersko odvikavanje od pušenja itd.

Postoje i oni kojima je higijena presudna stvar pri odabiru centra za masažu, pa smo i u ovoj kategoriji okarakterisani kao najpoželjniji.

Bićemo iskreni, nismo očekivali baš ovoliki broj pozitivnih komentara. Trudićemo se da budemo još bolji i opravdamo poverenje svih vas.

Voleli bismo da nam u komentarima napišete vaše mišljenje, te koja usluga vam je omiljena.

Ocena: 5/5

Ostavi komentar